HEAD Protein Bar 50g

210 RSD

Dostupnost: Na Stanju
Šifra Proizvoda: 3726 Kategorija:

Opis

Opis:

Ovsena štanglica sa ukusom čokolade 50g
Proizvod bez glutena.

Specifikacije:

Količina:………………………………………………………………………………………………..50g (1 doza)

Nutritivne informacije Jedna doza (50g) 100g
Energetska vrednost 986kJ/236kcal 1973kJ/471kcal
Masti

Saturisane masnoće

11g

3,8g

22g

7,6g

Ugljeni hidrati

– od toga šećeri

27g

13g

54g

26g

Vlakna 2,3g 4,6g
Proteini 5,9g 12g
So 0,08g 0,17g
Taurin 500mg  1000mg 
L-Tirozin 150mg 300mg

 

Sastav vitamina i minerala 100g PDU* na 100g
Jod 150mcg 100%
Vitamin B1 1,1mg 100%
Vitamin B2 1,4mg 100%
Vitamin B3 16mg 100%
Vitamin B5 6,0mg 100%
Vitamin B6 1,4mg 100%
Biotin 50mcg 100%
Folna kiselina 200mcg 100%
Vitamin B12 2,5mcg 100%
Vitamin C 80mg 100%
Vitamin E 12mg 100%

*Preporučen dnevni unos

SASTOJCI: ovsene pahuljice bez glutena 27% (sadržaj glutena je manji od 20mg/kg), mlečna čokolada 14% (šećer, kakao puter, mleko u prahu, obran kakao prah, emulgator: suncokretov lecitin, poliglicerolpoliriconol; prirodna aroma vanile), glukozni sirup, izomaltuloza* 9,6%, pečeni badem 7,7%, kondenzovano mleko (mleko, šećer), ulje uljane repice, kokos, sojine ljuspice, (izolat proteina iz soje, tapioka skrob, so), mrvljeni pečeni kikiriki 3,6%, humektant: glicerol, taurin 1%, obrani kakao prah, mešavina vitamina i minerala (vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotin, folna kiselina, vitamin C i E, jod), l-tirozin, ginko biloba ekstrakt 0,2%, emulgator: suncokretov lecitin, prirodna aroma čokolade, regulator kiselosti: trinatrijum citrat. *Izomaltuloza je izvor glukoze i fruktoze. Može sadržati druge orašaste plodove.
*preterano konzumiranje može da izazove laksativni efekat.
Alergen upozorenje: može sadržati kikiriki i druge orašaste plodove.
Čuvanje: na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti, na maksimalnoj temperaturi do +25°C.

Dodatne Informacije

Ukus

Čokolada, Vanila

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.